Obavijest o upisima za 2011/2012. godinu

Obavještavamo djecu i roditelje da od 02.05.2011. – 31.05.2011. traju upisi djece budućih  polaznika vrtića. Uz cijenu od 462,00 kn mjesečno po djetetu, roditeljima djece naših polaznika nudimo brojne pogodnosti u sufinanciranju:

– djeci invalida domovinskog rata 50% cijene;
-samohranim roditeljima 50 % cijene;
-socijalno ugroženim obiteljima – besplatan boravak djece;
-za drugo dijete u vrtiću  – 20 % nižu cijenu;
-za treće dijete u vrtiću – besplatan boravak.

Isto tako u okviru redovnog primarnog programa, u skladu sa razvojnim mogućnostima, željama i potrebama djece, nudimo mogućnost uključivanja u različite besplatne kraće programe, radionice i igraonice – engleska, ritmička, scensko lutkarska, glazbena, športsko rekreativna, informatička igraonica,  škola stolnog tenisa, program vjerskog odgoja, program ekološkog odgoja sa eko radionicama, Cap program – program prevencije zlostavljanaja djece.

Kako biste na vrijeme upisali svoje dijete u vrtić koji se ističe kvalitetom i niskom cijenom, posjetite nas svakog radnog dana u Dječjem vrtiću Zeko ili nazovite na brojeve telefona: 551-284 i 400 -686.

Dođite i uvjerite se da  ne treba ići daleko – najljepše je u vrtiću Zeko. Dodatne informacije potražite i na našoj web prezentcaiji – www.vrtic-zeko.hr.

Ravnateljica: Mirjana Banjedvorac