Organizacija rada Dječjeg vrtića Zeko od 11.05. do 22.05.2020. god.

U navedenom periodu radno vrijeme vrtića biti će svaki radni dan od 06:00 do 17:00 sati.

Korisnici usluga vrtića koji su se u Anketi vrtića izjasnili da u navedenom periodu imaju potrebu za vrtićem, te su donijeli ruksake s potrebnom opremom i potpisali Izjave kojima su vrtiću dali suglasnost da su upoznati s odredbama uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, od ponedjeljka 11.05.2020. godine djecu dovode u vrtić kako slijedi:
Djeca iz jasličkih skupina – NA GLAVNI ULAZ OD JASLICA

  • Djeca iz odgojno – obrazovnih skupina „TOČKICE“ i „IVANČICE“ – ULAZ KROZ DVORIŠTE GLAVNE ZGRADE VRTIĆA IZA DVORANE
  • Djeca iz odgojno – obrazovnih skupina „CVJETIĆI“ i „LEPTIRIĆI“ – GLAVNI ULAZ VRTIĆA
  • Djeca iz odgojno – obrazovnih skupina „JABUČICE“, „ZVJEZDICE“ i „JAGODICE“ – ULAZ U GLAVNU ZGRADU VRTIĆA IZ DVORIŠTA GDJE SE NALAZE IGRALA

U navedenom periodu rad s djecom u vrtiću je organiziran u 1 (jednoj) odgojno – obrazovnoj skupini u zgradi jaslica te 4 (četiri) odgojno – obrazovne skupine u glavnoj zgradi Dječjeg vrtića Zeko.
Program predškole organiziran u vrtiću za djecu koja nisu bila integrirana u odgojno – obrazovne skupine, odvijati će se virtualno kroz svakodnevni kontakt i aktivnosti s odgojiteljicom koja provodi program predškole.

Odgojiteljice i stručni suradnik vrtića nastavljaju s virtualnim radom „VRTIĆ KOD KUĆE“ za sve polaznike Dječjeg vrtića Zeko te Vas pozivamo da i dalje svakodnevno sudjelujete u aktivnostima koja su pripremljena za sve mališane.

VAŽNO:

Sukladno Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u navedenom periodu vrtić može primiti samo djecu roditelja / skrbnika koji su se izjasnili da imaju potrebu za vrtiće jer nemaju drugih mogućnosti.

Nadamo se da će borba protiv virusa Covid – 19 završiti što prije kako bi se svi mališani Dječjeg vrtića Zeko vratili u svoje odgojne – obrazovne skupine.

DJEČJI VRTIĆ ZEKO