Pomoć za prijatelje u Dječjem vrtiću Lipa u Čačincima

Nakon velike poplave u Čačincima prije desetak dana Dječji vrtić Zeko i Slatinčani su odmah krenuli u akciju, te su već drugi dan pomogli u raščišćavanju i čišćenju stradalog vrtića nakon nevremena.

Nakon vremenske nepogode koja je zadesila istočni dio naše županije, u slatinskom vrtiću započela je akcija prikupljanja igračaka, slikovnica i didaktičkog materijala za prijatelje koji su doslovno za nekoliko sati ostali bez svega što čini vrtićni život lijep, šarolik i kreativan. Uz pomoć roditelja i odgojitelja, djeca su svakodnevno donosila sve ono za što su mislili da bi se i oni s tim igrali te se u šarolikom mnoštvu našao uz plišanog zeca, autića, slikovnica i jedan drveni konjić.

Samo u tjedan dana prikupilo se dovoljno igračaka da djelatnici Slatina Koma dva puta voze pripremljene kutije i vrećice u Čačince, na čemu im od srca zahvaljujemo.

Zbog osobne zaštite djece, ne možemo vam pokazati osmijehe djece koja su dobila nove igračke, ali na žalost, ne možemo vam pokazati još veće osmijehe djece koja su prikupljala igračke za svoje prijatelje u Čačincima.

Hvala roditeljima koji su sudjelovali u akciji, hvala odgajateljicama i hvala djeci Dječjeg vrtića Zeko koja su se uključila u ovu akciju.

Slatina je opet pokazala da u njoj žive ljudi velikog srca koje je najveće onda kada je najteže. Ovakvim primjerima roditelji svojoj djeci prenose najviše i najveće vrijednosti.