RAD DJEČJEG VRTIĆA ZEKO OD DANA 25.05.2020. GODINE

Poštovani Korisnici usluga Dječjeg vrtića Zeko,

sukladno Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid – 19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, od dana 25. svibnja 2020. godine u vrtić je omogućeno uključivanje SVE djece koji su polaznici istoga, uz pridržavanje i poštivanje općih mjera sprječavanja širenja zaraze.

Ovim putem molimo Korisnike usluga koji će dovesti dijete u vrtić da se izričito pridržavaju sljedećeg:

– ne dolaziti u pratnji djeteta ako imate simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako Vam je izrečena mjera samoizolacije ili ako imate saznanja da ste zaraženi s Covid – 19,

– ne dovoditi dijete u vrtić ako dijete ima simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako ima izrečenu mjeru samoizolacije ili ako je dijete zaraženo s Covid – 19.

Radno vrijeme Dječjeg vrtića Zeko od dana 25. svibnja 2020. godine je: 6 – 21 sat.

Korisnici usluga vrtića koji imaju potrebu za drugom smjenom biti će im omogućena.

Sve korisnike usluga molimo za razumijevanje te da u narednom periodu djecu dovode do 8 sati u vrtić.

Ulaz u vrtić je organiziran na način da roditelji dovoze dijete na predviđeni ulaz u vrtić za odgojno – obrazovnu skupinu, pozvone, te pričekaju da odgojiteljice dođu i preuzmu dijete.

Korisnici usluga koji dovode dijete u vrtić, sukladno navedenim uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, trebaju do petka 22.05.2020. godine, u vrtić donijeti obilježeni ruksak s opremom te ih predati djelatnicima vrtića koji će ih odložiti na predviđeno mjesto u vrtiću.

Unaprijed hvala na razumijevanju!!

DJEČJI VRTIĆ ZEKO