RASPORED INICIJALNIH RAZGOVORA

Poštovani roditelji i skrbnici,

nakon podnošenja Zahtjeva za upis djeteta u Dječji vrtić, članovi Povjerenstva za upis djece određuju termin za inicijalni razgovor koji provodi stručno povjerenstvo dječjeg vrtića (stručni suradnici, viša medicinska sestra i ravnatelj).

Cilj inicijalnog razgovora je upoznavanje psihofizičkog razvoja i stanja djeteta. Inicijalni razgovor je obvezan dio procedure upisnog postupka djeteta u vrtić, ali nije informacija o rezultatima upisa te se obavlja samo s djecom koja do sada nisu pohađala Dječji vrtić Zeko.

Na razgovor je potrebno donijeti kopiju imunizacijske iskaznice (knjižicu cijepljenja).

Termini su određeni prema šiframa, koju možete pronaći prijavom u portal e-upisa u sustavu e-Građani. Šifre su vidljive u Zahtjevu, ispod podataka o djetetu. 

Molimo da u navedenim terminima dođe jedan roditelj s djetetom. Razgovori će se održati u hodniku Uprave vrtića, na adresi Trg zbora narodne garde 1.

Ukoliko iz opravdanih razloga inicijalnom razgovoru ne možete prisustvovati u predviđenom terminu, molimo da nas kontaktirate na broj 033 646 622 ili na mail psiholog.zeko@gmail.com

Nakon provedenih inicijalnih razgovora, na mrežnoj stranici i u prostoru Dječjeg vrtića Zeko bit će objavljeni rezultati upisa.

Veselimo se susretu!