Uručene donacije vrtićima

humanitarna-akcija-vrtici-12U organizaciji Turističke zajednice grada Slatine, Caffe bara Il Padrino, tvrtke Offertissima i Sportske udruge MAGic Gym, 8. veljače održana je humanitarna večer pod nazivom „Gangsters night“.

Cilj akcije je bio prikupiti sredstva za kupnju didaktičke opreme za slatinske dječje vrtiće Zeko i Suncokret. Svi koji su tu večer posjetili Il Padrino, mogli su priložiti dobrovoljne priloge, te je na taj način prikupljeno: 1.030,00 kuna. Za taj iznos kupljena je didaktička oprema i likovni pribor za ova dva vrtića.

Tvrtka Offertissima također je sudjelovala u ovoj akciji, te je razveselila slatinske mališane sa svojim proizvodima. Podijeljene su i nagrade za najbolje maskiranog gangstera odnosno gangsters lady. Tako su mjesečnu članarinu u teretani MAGic Gym osvojile Marijana Prugovečki i Martina Tepeš.

Predstavnici organizatora, Danijel Kireta, Helena Hegediš i Suzana Barišić posjetili su slatinske vrtiće i ravnateljicama Mirjani Banjedvorac i Snježani Dupan Lovrić, uručile poklone za najmlađe sugrađane. Organizatori se zahvaljuju svima koji su sudjelovali u ovoj akciji, kao i medijima koji su nas pratili, te se nadaju se da će slatinski mališani uživati u novoj opremi. (tzg slatina)