Završna svečanost predškolaca 2009.-2010.

Dječji vrtić Zeko, u petak, 11. lipnja, ispratio je 36. generaciju djece predškolske dobi.  60 predškolaraca, polaznika vrtićkih skupina Tratinčice i Zvončići, okupljenim roditeljima, odgojiteljicama i svim prisutnima, kroz recitaciju, pjesmu i ples prezentirali su svoj rad tijekom protekle godine.

“Predškolski odgoj, kao najvažnije razdoblje čovjekova života je period, kada se stvaraju temelji buduće mlade osobe, kasnije čovjeka. Osnovna misao vodilja u našem radu bila nam je da je vrtić kao mjesto življenja djece, nadogradnja obiteljskom odgoju, stoga smo stvarali uvjete da se djeca u vrtiću Zeko osjećaju zadovoljno, sigurno i sretno, kao u svom drugom domu.” – obratila se nazočnima ravnateljica vrtića.

“Danas, kada ispraćamo 36. generaciju djece predškolaraca vrtića Zeko, iz svega što ste vidjeli, s ponosom zaključujemo i sretni smo što su djeca prepoznala vrtić Zeko kao mjesto u kojem imaju svoju autonomiju, mjesto gdje se mogu kreativno izražavati, stvarivati svoja prava. Osobito smo zadovoljni što smo stvorili svoju viziju koja je objedinila potrebe djece, roditelja, zaposlenika i osnivača. Svi smo zdušno radili na tome.” – zaključila je ravnateljica dječjeg vrtića Zeko, Mirjana Banjedvorac.

Opsežnu galeriju fotografija sa završne svečanosti pogledajte u našoj Galeriji.